enda

Christoph Oertel

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Reformisten – den kvindelige imam 2019 Foley mixer DK/Dokumentarfilm
Drømme fra ødemarken 2019 Foley mixer DK/Dokumentarfilm
Harpiks 2019 Foley mixer DK/Spillefilm
Landet af glas 2018 Foley mixer DK/Spillefilm
Heartstone 2017 Foley-mixer DK/Spillefilm
Lang historie kort 2015 Foley-optagelse DK/Spillefilm
Sort hvid dreng 2012 Foley recordist DK/Dokumentarfilm
Sky palace 1994 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.