enda

Christopher Bonnor

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gtkm 2009 Colorgrading DK/Kort fiktion
Manden med de gyldne ører 2009 Fotografassistent Tv-serie
Tvangsindlæggelsen 2008 Foto DK/Kort fiktion
Vejen tilbage 2008 Fotograf DK/Kort fiktion
Vikaren 2007 Clapper/loader DK/Spillefilm
Cecilie 2007 Clapper/loader DK/Spillefilm
De fortabte sjæles ø 2007 Clapper/loader DK/Spillefilm
Solkongen 2005 Clapper/loader DK/Spillefilm
Op med humøret 2005 Fotografassistent, Clapper/loader DK/Kort fiktion
Les amours perdus 2005 Clapper/loader DK/Kort fiktion
Tid til forandring 2004 Location assistent DK/Spillefilm
Min søsters børn i Ægypten 2004 Runner DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.