enda

Christopher Tellefsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Moneyball 2011 Klip U/Spillefilm
Fair game 2010 Klip U/Spillefilm
Perfect stranger 2007 Klip U/Spillefilm
A guide to recognizing your saints 2006 Klip U/Spillefilm
Capote 2005 Klip U/Spillefilm
The Village 2004 Klip U/Spillefilm
The Human Stain 2003 Klip U/Spillefilm
Changing Lanes 2002 Klip U/Spillefilm
"Familie" terapi 1999 Klip U/Spillefilm
Man on the moon 1999 Klip U/Spillefilm
Flirting with disaster 1996 Klip U/Spillefilm
Folket mod Larry Flynt 1996 Klip U/Spillefilm
Blue in the face 1995 Klip U/Spillefilm
Smoke 1995 Klip U/Spillefilm
American Cinema 1995 Klip Tv-serie
Mørke i Tallinn 1993 Klip U/Spillefilm
Metropolitan 1989 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.