enda

Cilie Kragegaard

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Højere huse flyvende biler 2016 Producer DK/Kort fiktion
I nat blir det sommer 2016 Producer DK/Kort fiktion
Min søsters mand 2016 Producer DK/Kort fiktion
Hjemmefra 2016 Associate producer DK/Kort fiktion
Swinger 2016 Producerassistent DK/Spillefilm
Sorgenfri 2016 Producerassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Bird Dropping 2015 Instruktion, Producer, Manuskript DK/Kort fiktion
Alle har sgu da et bat 2015 Producer DK/Kort fiktion
Carl, 22.10.2002 2015 Producer DK/Kort fiktion
Kinderspiel 2015 Producer DK/Kort fiktion
Snakken 2015 Producer DK/Kort fiktion
En kvinde køber ind 2015 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
En vred mand 2015 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Drømmen om Danmark 2015 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
LUCK.exe 2014 Manus DK/Kort fiktion
Fars pige 2014 Producer DK/Kort fiktion
Når solen skinner 2014 Producer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.