enda

Cille Hannibal

Instruktør. Født 1985. Uddannet fra Den Danske Filmskoles dokumentarlinje i 2013.

Hendes debutfilm 'Den nat vi faldt' (2018) havde premiere på CPH:DOX i konkurrencen for nordiske film. 'Skyggebarn' (2021) modtog en special mention ved CPH:DOX og publikumsprisen ved filmfestivalen i München.
Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Skyggebarn 2021 Instruktion, Fotograf DK/Dokumentarfilm
Den nat vi faldt 2018 Instruktion, Medvirkende, Fotograf DK/Dokumentarfilm
Palestine Marathon 2014 Klip DK/Dokumentarfilm
2.7 2013 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Dømt for terror 2010 Research DK/Dokumentarfilm

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Special Mention 2021 CPH:DOX 2021 Skyggebarn
Audience Award 2021 München Documentary Festival 2021 Skyggebarn
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Lübeck, Nordische Filmtage 2021-11-03 Skyggebarn
Bergen International Film festival 2021-10-20 Skyggebarn
München Documentary Festival 2021-05-05 Skyggebarn
CPH:DOX 2021-04-21 Skyggebarn
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.