enda

Jeg ser for dig

Cille Hannibal, Danmark

75 min.DK/Dokumentarfilm

De fleste mennesker har fem sanser. Peter har kun tre, da han mistede både syn og hørelse som nyfødt. Hans familie må derfor se og høre verden for ham. I dag er Peter 29 år og hans behov er så særlige, at han bor fuldtid hos sine forældre. Da hans mor, Jonna, for fire år siden blev diagnostiseret med kræft, medførte det at en større tankeproces blev sat i gang: Hvad skal der ske med hendes 29-årige døvblinde søn, når hun ikke er der mere? Hjælpen fra det offentlige er ikke tilstrækkelig, og det er derfor op til Jonna, Peters far, Jørgen, samt hans søster Christine at klare deres udfordrende hverdag på egen hånd.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Jeg ser for dig
Dansk titel Jeg ser for dig
International titel I See For You
Instruktør Cille Hannibal
Producer Monica Hellström
Fotograf Cille Hannibal, Christine Hanberg, Julie Bezerra Madsen
Klipper Sofie Stenberger
Lyd Sune Kaarsberg
Komponist Sune Kølster
Produktionsland Danmark
Internationalt salg Cinephil - Philippa Kowarsky Production Ltd. / Levontin Street 18 / 65112 Tel Aviv / t +972 3566 4129 / f +972 3560 1436 / info@cinephil.co.il / cinephil.com
DFI-støtteform Konsulentstøtte

Selskaber

Producent Final Cut for Real ApS

Instruktion

Instruktion Cille Hannibal
Medinstruktør Christine Hanberg

Produktion

Producer Monica Hellström
Produktionsleder Maria Kristensen
Produktionsleder Esther Nissen

Foto

Fotograf Cille Hannibal
Fotograf Christine Hanberg
Fotograf Julie Bezerra Madsen

Klip

Klipper Sofie Stenberger

Musik

Komponist Sune Kølster

Lyd

Lyddesigner Sune Kaarsberg

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.