enda

Heidi Elise Christensen

Producer. Uddannet bachelor i Film- og Medievidenskab fra Københavns Universitet. Har desuden studeret komparativ litteratur. Efterudannet fra Eurodoc i 2015.

Christensen har bl.a. produceret dokumentarerne 'Pebbles at Your Door' (2015), 'Håbet bag hegnet' (2016), der modtog flere internationale priser, og 'Land of the Free' (2017), der bl.a. vandt Nordic Dox Award ved CPH:DOX og blev vist på IDFA.
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fortrængningens kunst 2019 Producer DK/Dokumentarfilm
Forget Me Not 2019 Associate producer DK/Dokumentarfilm
Fanget i de fries land 2017 Producer DK/Dokumentarfilm
Olegs krig - en barndom i krigens skygge 2017 Associate producer DK/Dokumentarfilm
Oleg og krigen 2017 Associate producer DK/Dokumentarfilm
Håbet bag hegnet 2016 Producer DK/Dokumentarfilm
Pebbles at Your Door 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Besøget 2015 Produktion DK/Dokumentarfilm
Massakren i Dvor 2015 Produktionschef DK/Dokumentarfilm
The Look of Silence 2014 Associate producer DK/Dokumentarfilm
Kulturkatedraler: Halden fængsel 2014 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
KZ-lejrenes befrielse - Hitchcocks glemte film 2014 Postproduktionsmanager (Danmark) U/Dokumentarfilm
Jeg hader ADHD - børn i en diagnosetid 2013 Produktion DK/Dokumentarfilm
Travelling with Mr. T 2012 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Mit Afghanistan 2012 Produktion DK/Dokumentarfilm
The Act of Killing 2012 Postproduktionsmanager DK/Dokumentarfilm
Klovn for livet 2011 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Sven & visdommen 2011 Produktion DK/Dokumentarfilm
Hjemvendt 2011 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.