enda

Havfolket Kalder Mørknet Vand

Vibeke Bryld, Danmark, 2020

10 min.Interaktive projekterVirtual reality

Filmen inviterer dig til at tune ind på en ældgammel frekvens, fra dengang menneskedyret og naturen var forbundne. Det er en sanselig VR-oplevelse, hvor du er subjekt for en mytologisk fortælling om et menneske, der forføres af havfolkets kald. Gennem auditive og visuelle hallucinationer vil naturen omkring dig forvandle sig. Den konkrete verden opløses og du nedsænkes i et mytologisk undervandsunivers.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Havfolket Kalder Mørknet Vand
Dansk titel Havfolket Kalder Mørknet Vand
International titles Hush
Instruktør Vibeke Bryld
Producer Maria Kristensen
Produktionsland Danmark
Produktionsselskab Final Cut for Real ApS
Comment Det interaktive projekt er både et selvstændigt værk og et sidestykke til dokumentarfilmen 'Thyland'. Begge værker er vokset ud af Thys vilde hav og den overtro, der herskede blandt de fiskere, der var prisgivet naturens luner.

Selskaber

Produktionsselskab Final Cut for Real ApS

Instruktion

Instruktion Vibeke Bryld

Produktion

Producer Maria Kristensen

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.