enda

Esther Nissen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Havfolket kalder mørknet vand 2020 Produktionsleder Interaktive projekter
Lille pige 2020 Produktionsleder U/Dokumentarfilm
Angrebet – Omars vej til Krudttønden 2020 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Thyland 2020 Postproducer DK/Dokumentarfilm
Undertrykkelsens sang 2020 Postproducer DK/Dokumentarfilm
Jagtsæson 2019 Produktionssekretær DK/Spillefilm
Værelse til leje (oversigt) 2018 Produktionsleder Fiktionsserie
Værelse til leje 3:6 2018 Produktionsleder Fiktionsserie
Værelse til leje 4:6 2018 Produktionsleder Fiktionsserie
Værelse til leje 5:6 2018 Produktionsleder Fiktionsserie
Værelse til leje 2:6 2018 Produktionsleder Fiktionsserie
Værelse til leje 1:6 2018 Produktionsleder Fiktionsserie
Værelse til leje 6:6 2018 Produktionsleder Fiktionsserie
Happy ending 2018 Producerassistent DK/Spillefilm
Den bedste mand 2017 Produktionsassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Jeg ser for dig Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.