enda

School Shooters

Frida Barkfors, Lasse Barkfors, Danmark, 2020

80 min.DK/Dokumentarfilm

Når endnu et tragisk skoleskyderi rammer, står nogle forældre overfor en brutal sandhed: det var deres barn der skød. I denne film møder vi forældre fra forskellige steder, med forskellig baggrund, forskellige historier og oplevelser – og med en ting til fælles.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel School Shooters
Dansk titel School Shooters
Andre titler School Shooters
Instruktør Frida Barkfors, Lasse Barkfors
Producer Anne Köhncke
Produktionsland Danmark, Sverige, Frankrig
Produktionsselskab Final Cut for Real ApS
Internationalt salg Final Cut for Real ApS / Forbindelsesvej 7 / 2100 København Ø / t +45 3543 6043 / c +45 4062 6690 / info@final-cut.dk / finalcutforreal.dk
Comment Filmen er den tredje film i Frida & Lasse Barkfors sin trilogi om sociale stigma, der undersøger skyld og skam. Den Sundance prisvindende 'Pervert Park' (2014) var den første, efterfulgt af 'Death of a Child'/'Utilgivet – skyld i sit eget barns død' (2017).
DFI-støtteform Konsulentstøtte

Selskaber

Produktionsselskab Final Cut for Real ApS

Instruktion

Instruktion Frida Barkfors
Instruktion Lasse Barkfors

Produktion

Producer Anne Köhncke

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.