enda

BBC

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Mit barn blev skoleskyder 2021 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
Marianne & Leonard: Words of Love 2019 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Stick Man 2017 Producent
Indiens døtre 2014 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Democrats 2014 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
The Trip to Italy 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ai Weiwei The Fake Case 2013 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
Ekspeditionen til verdens ende 2013 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
Dronningen af Versailles 2012 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
Jeg bliver myrdet 2012 I samarbejde med U/Dokumentarfilm
Velkommen til verden 2012 Koproducent U/Dokumentarfilm
Kampen om jorden 2012 Koproducent U/Dokumentarfilm
Stakkels os 2012 Koproducent U/Dokumentarfilm
Send flere penge! 2012 Koproducent U/Dokumentarfilm
Den håbløse skole 2012 Koproducent U/Dokumentarfilm
Penge, magt og den amerikanske drøm 2012 Koproducent U/Dokumentarfilm
TPB AFK: The Pirate Bay away from keyboard 2012 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Tilde og vennerne - Den allerbedste dag 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tilde Og Vennerne - Tilde Kan Ikke Sove 2012 Produktionsselskab
Tilde Og Vennerne - De Fem Tilder 2012 Produktionsselskab
Terrorister i naturens navn 2011 I samarbejde med U/Dokumentarfilm
Chicagos Gadeengle 2011 Koproducent DK/Dokumentarfilm
Stor & lille 2011 Produktionsselskab
The Trip 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Anklaget for mord 2010 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
Grisen Basse 2009 Produktionsselskab
Charles Darwin and the Tree of Life 2009 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Darwin's Struggle: The Evolution of the Origin of Species 2009 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Merlin 2008 Produktionsselskab
The Passion 2008 Produktionsselskab
World War Two: Behind Closed Doors 2008 Producent Tv-dokumentar
Richard the Lionheart 2008 Produktionsselskab Tv-film
Fornuft og følelser 2008 Produktionsselskab
Warriors 2007 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Tilde Og Vennerne - Klovnen Hector 2007 Produktionsselskab
The Shadow in the North 2007 Produktionsselskab Tv-film
Miss Austen Regrets 2007 Produktionsselskab Tv-film
Rain in my heart 2006 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Nuremberg: Nazis on Trial 2006 Producent Tv-dokumentar
Elisabeth I 2006 Produktionsselskab
The lost world of Tibet 2006 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Robin Hood - Sæson 1 2006 Produktionsselskab
The Ruby in the Smoke 2006 Produktionsselskab Tv-film
The Virgin Queen 2005 Producent Tv-serie
The Strange Case of Sherlock Holmes & Arthur Conan Doyle 2005 Producent Tv-film
D-Day to Berlin 2005 Producent Tv-dokumentar
Bleak House 2005 Produktionsselskab Tv-serie
Kidnapped 2005 Produktionsselskab Tv-film
To the Ends of the Earth 2005 Produktionsselskab Tv-serie
Archangel 2005 Producent Tv-film
Who Killed Stalin? 2005 Produktionsselskab Tv-dokumentar
En skærsommernats drøm 2005 Produktionsselskab
Stor ståhej for ingenting 2005 Produktionsselskab
Macbeth 2005 Produktionsselskab
Opal Dream 2005 Produktionsselskab
Extras 2005 Produktionsselskab
Trold kan tæmmes 2005 Produktionsselskab
Hiroshima 2005 Producent Tv-dokumentar
Pride - Løveungen Suki 2004 Produktionsselskab
North & South 2004 Produktionsselskab Tv-serie
Koala Brothers - mød Frank & Buster 2004 Produktionsselskab
Sherlock Holmes and the Case of the Silk Stocking 2004 Producent Tv-film
I Huleboernes Verden 2003 Produktionsselskab
Little Britain 2003 Produktionsselskab Tv-serie
State of Play 2003 Producent Tv-serie
Days That Shook the World 2003 Produktionsselskab Tv-serie
The Office - Christmas Specials 2003 Produktionsselskab
Battle of the Atlantic 2002 Producent Tv-dokumentar
Copenhagen 2002 Producent Tv-film
Rensdyret Robbie 2 2002 Produktionsselskab
Dyrenes planet 2002 Produktionsselskab
The Tramp and the Dictator 2002 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Blue Planet Program 7-8 2001 Produktionsselskab
I Dinosaurernes Fodspor 1-6 2001 Produktionsselskab
Horror in the East 2001 Producent Tv-dokumentar
Blue Planet Program 4-6 2001 Produktionsselskab
The Office 2 2001 Produktionsselskab
The Lost World 2001 Produktionsselskab
Blue Planet Program 1-3 2001 Produktionsselskab
I Dinosaurernes Verden - Søuhyrer 2000 Produktionsselskab
Gormenghast 2000 Produktionsselskab Tv-serie
Madame Bovary 2000 Produktionsselskab Tv-film
Last Resport 2000 Producent U/Spillefilm
I Dinosaurernes Verden - Kæmpernes Land Og Den Gigantiske Klo 2000 Produktionsselskab
Rensdyret Robbie 2000 Produktionsselskab
Wonder Boys 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Big Al på eventyr 2000 Produktionsselskab
The Last of the Last Blonde Bombshells (Part 1 & 2) 2000 Produktionsselskab
I Dinosaurernes Verden - "Luftens Kæmper", "Ånderne I Isskoven", "Et Dynastis Død", "En Serie Bliver Til" 2000 Produktionsselskab
I Dinosaurernes Verden - "Nyt Blod", "Titanernes Tidsalder", "Det Grusomme Hav" 2000 Produktionsselskab
Born Romantic 2000 Produktionsselskab
David Copperfield 1999 Produktionsselskab Tv-serie
War of the Century 1999 Produktionsselskab Tv-serie
Human resources 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Great Expectations 1999 Produktionsselskab Tv-film
Den allerførste sne 1998 Produktionsselskab
The Nazis: A Warning from History 1997 Produktionsselskab Tv-serie
September 1996 Produktionsselskab Tv-serie
The Tenant of Wildfell Hall 1996 Produktionsselskab Tv-serie
Persuasion 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Return of the Native 1994 Produktionsselskab Tv-film
Dickens' Martin Chuzzlewit 1994 Produktionsselskab Tv-serie
Hard Times 1994 Produktionsselskab Tv-serie
Middlemarch 1994 Produktionsselskab Tv-serie
Performance: The Deep Blue Sea 1994 Producent Tv-film
Performance: After the Dance 1992 Producent Tv-film
The Road to War 1989 Producent Tv-dokumentar
Drivhuseffekten 1988 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Talking Heads 1987 Produktionsselskab Tv-serie
I krig og kærlighed 1987 Produktionsselskab Tv-serie
A Perfect Spy 1987 Produktionsselskab Tv-serie
The Diary of Anne Frank 1987 Produktionsselskab Tv-film
The Browning Version 1985 Producent Tv-film
The Pickwick Papers 1985 Produktionsselskab Tv-serie
Edge of Darkness 1985 Produktionsselskab Tv-serie
De unge 1982 Produktionsselskab Tv-serie
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy 1981 Produktionsselskab Tv-serie
A Tale of Two Cities 1980 Produktionsselskab Tv-serie
Dr. Jekyll and Mr. Hyde 1980 Produktionsselskab Tv-film
Folk og fæ 1978 Produktionsselskab
Scum 1977 Producent Tv-film
BBC Play of the Month: The Winslow Boy 1977 Producent Tv-film
A Christmas Carol 1977 Produktionsselskab Tv-film
Count Dracula 1977 Produktionsselskab Tv-film
BBC Play of the Month: French Without Tears 1976 Producent Tv-film
Robin Hood 1975 Produktionsselskab Tv-serie
Halløj på badehotellet 1975 Produktionsselskab Tv-serie
The Good Life 1975 Produktionsselskab Tv-serie
The family 1974 Produktionsselskab Tv-serie
En australsk tragedie 1973 Produktionsselskab Tv-dokumentar
War & Peace 1972 Produktionsselskab Tv-serie
Eskimo sommer - Sælfolket 1971 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Eskimo vinter: Sælfolket 1971 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Elizabeth I 1971 Produktionsselskab Tv-serie
The Last of the Mohicans 1971 Produktionsselskab Tv-serie
BBC Play of the Month: Separate Tables 1970 Producent Tv-film
Noget skønt for Gud 1969 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Monty Pythons flyvende cirkus 1969 Produktionsselskab Tv-serie
A Touch of Venus: All on Her Own 1968 Producent Tv-film
Wuthering Heights 1967 Produktionsselskab Tv-serie
The Three Musketeers 1966 Produktionsselskab Tv-serie
Alice in Wonderland 1966 Produktionsselskab Tv-film
Culloden 1965 Produktionsselskab U/Spillefilm
Krigsspillet 1965 Produktionsselskab Tv-film
Hamlet at Elsinore 1964 Produktionsselskab Tv-film
The Largest Theatre in the World: Heart to Heart 1962 Producent Tv-film
Adventure Story 1961 Producent Tv-film
West Highland 1960 Produktionsselskab Tv-film
Every Day Except Christmas 1957 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Wakefield Express 1957 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Nice time 1957 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Momma Don't Allow 1956 Produktionsselskab U/Eksperimentalfilm
Together 1956 Produktionsselskab U/Kort fiktion
The Singing Street 1952 Produktionsselskab U/Kort fiktion

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Dokumentarfilmpreis der Lübecker Gewerkschaften 2015 Lübeck, Nordische Filmtage 2015 Democrats
Honorable Mention 2015 Bergen International Film festival 2015 Democrats
Best Documentary Award 2015 Malmö Nordisk Panorama 2015 Democrats
Human Rights prisen 2015 Dokufest Prizren 2015 Democrats
Freedom Award 2015 Tel Aviv Docaviv Int. Documentary Film Festival 2015 Democrats
Juryens pris for bedst Con Science film 2015 Leuven, Docville 2015 Democrats
Best Documentary Award 2015 New York Tribeca Film Festival 2015 Democrats
Best Director 2015 Prague, One World Human Rights Film Festival 2015 Democrats
Special Jury Mention 2014 CPH:DOX 2014 Democrats
REEL TALENT AWARD 2014 CPH:DOX 2014 Democrats
Kvindelige fængselsindsattes pris 2013 Montreal, Rencontres Int. du Documentaire 2013 Ekspeditionen til verdens ende
Miljø Prisen 2013 Reykjavik Film Festival 2013 Ekspeditionen til verdens ende
Juryens pris for bedste internationale dokumentar 2013 Leuven, Docville 2013 Ekspeditionen til verdens ende
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.