enda

ARTE France

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Syner 2020 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Lille pige 2020 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Flee 2020 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
DNA 2019 Produktionsselskab Tv-serie
Et militærdiktatur bag facaden 2019 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Herrens veje 2 2018 Produktionsselskab Tv-serie
I Am Not Your Negro 2017 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Herrens veje 1 2017 Produktionsselskab Tv-serie
Indian Summers 2015 Produktionsselskab Tv-serie
Nymphomaniac Director's Cut 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Hr. Hublot 2013 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Mountain 2012 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Børnene på Silkevejen 6-15 (oversigt) Produktionsselskab Dokumentarserie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.