enda

ARTE France

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Flugt 2021 Koproducent DK/Dokumentarfilm
Lille pige 2020 Koproducent U/Dokumentarfilm
Syner 2020 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Et militærdiktatur bag facaden 2019 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
DNA 2019 Koproducent Tv-serie
Herrens veje 2 2018 Koproducent Tv-serie
I Am Not Your Negro 2017 Koproducent U/Dokumentarfilm
Herrens veje 1 2017 Koproducent Tv-serie
Indian Summers 2015 Producent Tv-serie
Nymphomaniac Director's Cut 2014 I samarbejde med DK/Spillefilm
Hr. Hublot 2013 Koproducent U/Kort fiktion
Nymphomaniac 2013 I samarbejde med DK/Spillefilm
Mountain 2012 I samarbejde med U/Kort fiktion
Børnene på Silkevejen 6-15 (oversigt) Med støtte fra Dokumentarserie

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Grand Prix 2021 Warszawa, Against Gravity Postponed to Sep. 2021 Flugt
Bedste film om psykologi 2021 Warszawa, Against Gravity Postponed to Sep. 2021 Flugt
Special Mention 2021 Jerusalem Int. Film Festival 2021 Flugt
Crystal Award for Best Feature 2021 Annecy, Festival Int. du Film d'Animation 2021 Flugt
Gan Foundation Distriution Award 2021 Annecy, Festival Int. du Film d'Animation 2021 Flugt
Prisen for bedste Musik komposition 2021 Annecy, Festival Int. du Film d'Animation 2021 Flugt
Audience Award 2021 Nyon, Visions du Réel 2021 Flugt
Bedste dokumentarfilm 2021 Göteborg International Film Festival 2021 Flugt
World Cinema Grand Jury Prize: Documentary 2021 Sundance Film Festival 2021 Flugt
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.