enda

Monica Hellström

Producer. Uddannet med en bachelor i Media Production fra University of Bedfordshire i England og en master i Filmvidenskab fra Københavns Universitet.

Hellström har gennem årene produceret en lang række dokumentarfilm. Heriblandt kan nævnes 'Moon Rider' (2012), der modtog en Reel Talent Award ved CPH:DOX, 'Fægtemesteren' (2014), der bl.a. blev vist på IDFA, og 'The Distant Barking of Dogs' (2017), der blev udtaget til konkurrence på IDFA.

Monica Hellström var i perioden 2004-2008 produktionsleder på Filmværkstedet i København.
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Forget Me Not 2019 Producer DK/Dokumentarfilm
Olegs krig - en barndom i krigens skygge 2017 Producer, Postproducer DK/Dokumentarfilm
Oleg og krigen 2017 Producer, Postproducer DK/Dokumentarfilm
Cairo Confidential 2017 Co-producer DK/Spillefilm
Good Favour 2017 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Massakren i Dvor 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Ruth 2015 Co-producer U/Dokumentarfilm
Danser for dig 2015 Co-producer U/Dokumentarfilm
Varicella 2015 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Chikara - Sumobryderens Søn 2014 Producer DK/Dokumentarfilm
Fægtemesteren 2014 Producer DK/Dokumentarfilm
Becky's Journey 2014 Producer DK/Dokumentarfilm
Democrats 2014 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Kampen for et frit Afrika 2013 Co-producer U/Dokumentarfilm
Moon Rider 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
The Human Scale 2012 Associate producer DK/Dokumentarfilm
Verdens bedste kok 2011 Producer DK/Dokumentarfilm
Klovn for livet 2011 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Thors saga 2011 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Canned Dreams 2011 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Tine på tværs 2009 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Drømme i København 2009 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
MollyCam 2008 Produktionsleder (Filmværkstedet) DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.