enda

Monica Hellström

Producer. Uddannet med en bachelor i Media Production fra University of Bedfordshire i England og en master i Filmvidenskab fra Københavns Universitet.


Hellström har gennem årene produceret en lang række dokumentarfilm. Heriblandt kan nævnes "Moon Rider" (2012), der modtog en Reel Talent Award ved CPH:DOX, "Fægtemesteren" (2014), der bl.a. blev vist på IDFA, og "The Distant Barking of Dogs" (2017), der blev udtaget til konkurrence på IDFA.


Monica Hellström var i perioden 2004-2008 produktionsleder på Filmværkstedet i København.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
The Distant Barking of Dogs 2017 Producer DK/Dokumentarfilm
Cairo Confidential 2017 Co-producer DK/Spillefilm
Good Favour 2017 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Massakren i Dvor 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Ruth 2015 Co-producer U/Dokumentarfilm
Danser for dig 2015 Co-producer U/Dokumentarfilm
Varicella 2015 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Chikara - Sumobryderens Søn 2014 Producer DK/Dokumentarfilm
Fægtemesteren 2014 Producer DK/Dokumentarfilm
Becky's Journey 2014 Producer DK/Dokumentarfilm
Democrats 2014 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Kampen for et frit Afrika 2013 Co-producer U/Dokumentarfilm
Moon rider 2012 Producer DK/Dokumentarfilm
The Human Scale 2012 Associate producer DK/Dokumentarfilm
Verdens bedste kok 2011 Producer DK/Dokumentarfilm
Klovn for livet 2011 Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Thors saga 2011 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Canned Dreams 2011 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Tine på tværs 2009 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Drømme i København 2009 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
MollyCam 2008 Produktionsleder (Filmværkstedet) DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.