enda

Alt det jeg er

Tone Grøttjord-Glenn, Norge, 2020

73 min.U/Dokumentarfilm

Emilie er 18 år og bærer på en barndom præget af seksuelle overgreb, frygt og tavshed. Hun ønsker at tage et opgør med sin dårlige barndom, men møder en væg af stilhed. Nu er hun myndig og ønsker at leve et normalt liv. Men er det overhovedet muligt for hende at komme videre i livet uden at blive set eller hørt? Filmen viser for første gang konsekvenserne af seksuelle overgreb i barndommen set udelukkende gennem et ungt menneskes øjne. Dette er historien om en usædvanlig modig, ung kvinde på sin vej mod indre forsoning.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Alt det jeg er
Dansk titel Alt det jeg er
International titel All that I am
Emneord Norge, Unge kvinder, Barndom, Seksuelle overgreb, 2020-2030
Instruktør Tone Grøttjord-Glenn
Producer Anita Rehoff Larsen
Fotograf Egil Håskjold Larsen, Tone Grøttjord-Glenn
Klipper Cathrine Ambus
Lyd Håkon Lammetun
Komponist Ola Fløttum
Medvirkende Emilie Andrea, Danielle Madeleine, Anje Theigler, Nanna K. Thuve Busch Elin Hotvedt
Produktionsland Norge, Danmark
Internationalt salg MetFilm Sales / Ealing Studios / Ealing Green / W5 5EP London / t +44 (0) 20 8280 9117 / sales@metfilm.co.uk / www.metfilmsales.com
DFI-støtteform Konsulentstøtte
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.