enda

Tone Grøttjord-Glenn

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Alt det jeg er 2020 Instruktion, Fotograf U/Dokumentarfilm
Varicella 2015 Producer DK/Dokumentarfilm
Life Is Sacred 2015 Co-producer DK/Dokumentarfilm
Danser for dig 2015 Executive producer U/Dokumentarfilm
Til ungdommen 2012 Producer U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Bergen International Film festival 2015-09-23 Life Is Sacred
Dokufest Prizren 2015-08-08 Life Is Sacred
New York Human Rights Watch Film Festival 2015-06-12 Life Is Sacred
Sydney Film Festival 2015-06-03 Life Is Sacred
Docsbarcelona 2015-05-25 Life Is Sacred
Warszawa, Against Gravity 2015-05-09 Life Is Sacred
Vilnius International Film Festival 2015-03-19 Life Is Sacred
London, Human Rights Watch Film Festival 2015-03-18 Life Is Sacred
Prague, One World Human Rights Film Festival 2015-03-02 Life Is Sacred
Istanbul Festival of Independent Films 2015-02-12 Life Is Sacred
CPH:DOX 2014-11-06 Life Is Sacred
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.