enda

Fritt Ord

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Chokoladekrigen 2022 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Nattebarn 2021 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Skyggebarn 2021 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Præsidentvalget - kampen for demokrati i Zimbabwe 2021 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Muldvarpen 1:2 2020 Med støtte fra Dokumentarserie
Muldvarpen 2:2 2020 Med støtte fra Dokumentarserie
Muldvarpen (oversigt) 2020 Med støtte fra Dokumentarserie
Rejsen til Utopia 2020 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Alt det jeg er 2020 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Kampen om Grønland 2020 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Fugledrengen 2019 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Cold Case Hammarskjöld 2019 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Colombia in my Arms 2019 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Håbets ø 2019 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Fat Front 2019 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Scoreskolen – Tre kærlighedshistorier fra Rusland 2019 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
En ny begyndelse 2019 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
En syrisk stjernes revolution 2019 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Rekonstruktion Utøya 2018 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Kvinderne i Gyldent Daggry 2017 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Life Is Sacred 2015 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Pels 2014 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Shirley & Hinda - oprørske oldemødre 2013 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Mit Afghanistan 2012 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
TPB AFK: The Pirate Bay away from keyboard 2012 Med støtte fra U/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Special Jury Award 2021 DMZ South Korea 2021 Præsidentvalget - kampen for demokrati i Zimbabwe
Honorable Mention 2021 Tel Aviv Docaviv Int. Documentary Film Festival 2021 Præsidentvalget - kampen for demokrati i Zimbabwe
Audience Award 2021 München Documentary Festival 2021 Skyggebarn
Special Mention 2021 CPH:DOX 2021 Skyggebarn
Bedste Internationale Dokumentar Film 2021 Sao Paulo It's All True Int. Documentary FF 2021 Præsidentvalget - kampen for demokrati i Zimbabwe
Juryens pris for bedst Con Science film 2021 Leuven, Docville 2021 Præsidentvalget - kampen for demokrati i Zimbabwe
World Cinema Special Jury Award: Vérité Filmmaking 2021 Sundance Film Festival 2021 Præsidentvalget - kampen for demokrati i Zimbabwe
Dokumentarfilmpreis der Lübecker Gewerkschaften 2020 Lübeck, Nordische Filmtage 2020 Kampen om Grønland
Best Documentary Award 2019 Sao Paulo It's All True Int. Documentary FF 2019 Cold Case Hammarskjöld
Camera Justitia Award 2019 Haag, Amnesty Int. Movies that Matter Festival 2019 Cold Case Hammarskjöld
Best Director 2019 Prague, One World Human Rights Film Festival 2019 Cold Case Hammarskjöld
World Cinema Documentary Directing Award 2019 Sundance Film Festival 2019 Cold Case Hammarskjöld
Special Mention 2013 Buenos Aires Festival de Cine Independiente 2013 Mit Afghanistan
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.