enda
Selskab

Norsk Filminstitutt

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Kysset 2023 Med støtte fra DK/Spillefilm
Folk og røvere i Kardemommeby 2023 Med støtte fra DK/Spillefilm
Chokoladekrigen 2022 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Udvandrerne 2022 Med støtte fra U/Spillefilm
Diorama 2022 Med støtte fra DK/Spillefilm
Præsidentvalget - kampen for demokrati i Zimbabwe 2021 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Flugt 2021 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Abestjernen 2021 Med støtte fra U/Spillefilm
Nattebarn 2021 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Margrete den Første 2021 Med støtte fra DK/Spillefilm
Skyggebarn 2021 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Muldvarpen 2:2 2020 Med støtte fra Dokumentarserie
Rejsen til Utopia 2020 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Krudttønden 2020 Med støtte fra DK/Spillefilm
Muldvarpen (oversigt) 2020 Med støtte fra Dokumentarserie
Scandinavian Star 2:6 - Katastrofen 2020 Med støtte fra Dokumentarserie
Muldvarpen 1:2 2020 Med støtte fra Dokumentarserie
Alt det jeg er 2020 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Scandinavian Star 1:6 - Branden 2020 Med støtte fra Dokumentarserie
Scandinavian Star (oversigt) 2020 Med støtte fra Dokumentarserie
Charter 2020 Med støtte fra U/Spillefilm
De arktiske kameler (oversigt) 2019 Med støtte fra Dokumentarserie
Fugledrengen 2019 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Fat Front 2019 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Ud og stjæle heste 2019 Med støtte fra U/Spillefilm
De arktiske kameler 2:3 2019 Med støtte fra Dokumentarserie
De arktiske kameler 1:3 2019 Med støtte fra Dokumentarserie
De arktiske kameler 3:3 2019 Med støtte fra Dokumentarserie
Lysets engle - Afghanistans børn 1:4 - Hvilke former har I set i skyerne? 2019 Med støtte fra Dokumentarserie
Cold Case Hammarskjöld 2019 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Ser du månen, Daniel 2019 Med støtte fra DK/Spillefilm
Skammerens datter II – Slangens gave 2019 Med støtte fra DK/Spillefilm
De arktiske kameler 2019 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Selvmordsturisten 2019 Med støtte fra DK/Spillefilm
Håbets ø 2019 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Lysets engle - Afghanistans børn 4:4 - Jeg vil have fred i vores land 2019 Med støtte fra Dokumentarserie
Congo 2018 Med støtte fra U/Spillefilm
Rekonstruktion Utøya 2018 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Battle 2018 Med støtte fra U/Spillefilm
Lysets engle - Afghanistans børn 2018 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Vildheks 2018 Med støtte fra DK/Spillefilm
Marcus & Martinus: Sammen om drømmen 2017 Producent U/Dokumentarfilm
Hjertestart 2017 Med støtte fra U/Spillefilm
Thelma 2017 Med støtte fra U/Spillefilm
Mesteren 2017 Med støtte fra DK/Spillefilm
Kvinderne i Gyldent Daggry 2017 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Tungeskærerne 2017 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Den lille grå ulv - Forår 2017 Med støtte fra U/Kort fiktion
Rosemarie og gartnerens hemmelighed 2016 Med støtte fra U/Spillefilm
Tordenskjold & Kold 2016 Med støtte fra DK/Spillefilm
Monalisa Story – En film om kærlighed, kamp og heroin 2016 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Tutti a casa - Al magt til folket? 2016 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
Den alvorsfulde leg 2016 Med støtte fra U/Spillefilm
Den lille grå ulv - Vinter 2016 Med støtte fra U/Kort fiktion
Blodsøstre 2015 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Skammerens datter 2015 Med støtte fra DK/Spillefilm
The Swedish Theory of Love 2015 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Pels 2014 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Force Majeure 2014 Med støtte fra U/Spillefilm
Kraftidioten 2014 Med støtte fra U/Spillefilm
Hokus pokus Alfons Åberg 2013 Med støtte fra U/Spillefilm
TPB AFK: The Pirate Bay away from keyboard 2012 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
En sånn mann 2005 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Pølse 1999 Producent U/Kort fiktion