enda

Cathrine Ambus

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Mercedes Principle 2019 Klipper DK/Dokumentarfilm
Den nat vi faldt 2018 Klipper DK/Dokumentarfilm
De dømtes børn 2017 Klipper DK/Dokumentarfilm
Gadens børn - et år med håb 2017 Klipper DK/Dokumentarfilm
Big Time 2017 Klipper DK/Dokumentarfilm
Bedre skilt end aldrig 2016 Klipper Tv-serie
All Inclusive 2014 Klipper DK/Spillefilm
My Life Directed by Nicolas Winding Refn 2014 Klipper DK/Dokumentarfilm
Arvingerne 1 2014 Klipper Tv-serie
Rita 2 2013 Klipper Tv-serie
En mors kamp for et normalt liv 2012 Klipper DK/Dokumentarfilm
Moon rider 2012 Klipper DK/Dokumentarfilm
Sådan er søskende - Mig og min tvilling 2011 Klip DK/Dokumentarfilm
Skyskraber 2011 Chefklipper DK/Spillefilm
Frit fald 2011 Klipper DK/Spillefilm
Svend 2011 Trailer-klipper DK/Dokumentarfilm
De vilde svaner 2009 Klip DK/Spillefilm
Velsignelsen 2009 Klipper DK/Spillefilm
Se min kjole 2009 Chefklipper DK/Spillefilm
Roskilde 2008 B-klipper DK/Dokumentarfilm
Linas hemmelige bog 2007 Klip U/Spillefilm
De unge år 2007 B-klipper DK/Spillefilm
The Journals of Knud Rasmussen 2006 Klip U/Spillefilm
Retshjælpen 2006 Klip DK/Dokumentarfilm
Jeg som regel 2006 Klip DK/Kort fiktion
Ambulancen 2005 Klip DK/Spillefilm
Jeg dig elsker 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Til næste sommer 2005 Klip DK/Kort fiktion
Mellem os 2003 Klip DK/Kort fiktion
Land of Mist 2003 Klip DK/Dokumentarfilm
Dani 2003 Klipper DK/Kort fiktion
Agnethe 2001 Klip DK/Kort fiktion
4/4 alt det hun gør 2001 Klip DK/Dokumentarfilm
Den gode søn 2001 Klipper DK/Kort fiktion
Tre på en motorcykel 2001 Klipper DK/Kort fiktion
Snedronningen 2000 Klip DK/Kort fiktion
Nattens engel 1998 Klippeassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.