enda

Maria Kristensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Forget Me Not 2019 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Dreaming Murakami 2018 Postproduktionsmanager DK/Dokumentarfilm
Walaas Vilje 2018 Postproducer DK/Dokumentarfilm
Engle er skabt af lys 2018 Postproduktionsleder U/Dokumentarfilm
Cairo Confidential 2017 Produktionskoordinator (Danmark) DK/Spillefilm
Olegs krig - en barndom i krigens skygge 2017 Produktionsleder, Postproducer DK/Dokumentarfilm
Good Favour 2017 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Oleg og krigen 2017 Produktionsleder, Postproducer DK/Dokumentarfilm
Den sommer 2017 Postproduktionsleder DK/Dokumentarfilm
Fanget i de fries land 2017 Postproduktionsmanager DK/Dokumentarfilm
Shadow World – Bag om den internationale våbenhandel 2016 Klippeassistent (Danmark), Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Håbet bag hegnet 2016 Postproduktionsleder DK/Dokumentarfilm
The Look of Silence 2014 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Chikara - Sumobryderens Søn 2014 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Fægtemesteren 2014 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Kulturkatedraler: Halden fængsel 2014 Postproduktionsmanager DK/Dokumentarfilm
En god død 2013 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Travelling with Mr. T 2012 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
The Human Scale 2012 Associate producer, Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
The Act of Killing 2012 Associate producer, Postproduktionsmanager DK/Dokumentarfilm
Klovn for livet 2011 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Ladyboy 2011 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Hjemvendt 2011 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
Ved verdens ende 2009 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Dig og mig 2008 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Kunsten at græde i kor 2007 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Samurai 2006 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Terapi 2006 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Lille Lise 2005 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Danmarks sjoveste mand 2005 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.