enda

Sune Kaarsberg

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Skyggebarn 2021 Lyddesigner DK/Dokumentarfilm
Thyland 2021 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Min bror, mit hjem 2021 Lyddesigner DK/Dokumentarfilm
Bjerget 2021 Lyddesigner DK/Dokumentarfilm
Klub kranium 2021 Lyddesigner DK/Dokumentarfilm
Show Dancer 2020 Lyddesigner, Mixer, Foley artist DK/Dokumentarfilm
Daddy – mit liv som husfar 2020 Lydmix DK/Dokumentarfilm
Havfolket kalder mørknet vand 2020 Konsulent Interaktive projekter
Usynligt hjerte 2019 Tonemester, Mixer, Foley artist DK/Spillefilm
En revolutionær familie 2019 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Patrimonium 2019 Lyddesigner, Lydoptagelser DK/Dokumentarfilm
Mod, sved og tårer 2019 Lyddesigner Dokumentarserie
Slam brake 2019 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Giraffe 2019 Lyddesigner U/Spillefilm
Onkel 2019 VFX-klipper DK/Spillefilm
En sten i vores hjerte 2018 Lyd DK/Dokumentarfilm
Den nat vi faldt 2018 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Hjemsøgelsen 2018 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Uden min far 2018 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Dobbeltspil 2018 Boom operator DK/Spillefilm
Rigtig voksen 2017 Lyd DK/Dokumentarfilm
Mens vi lever 2017 Lyd DK/Spillefilm
Herrens veje 1 2017 Boom operator Tv-serie
Pistol 2016 Lyddesign DK/Kort fiktion
Morderen på den hvide hest 2016 Lydmix Tv-dokumentar
The Sunken Convent 2016 Lyd DK/Kort fiktion
Pebbles at Your Door 2015 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Rastløs 2015 Tonemester DK/Kort fiktion
Lang historie kort 2015 Boom operator DK/Spillefilm
En, to, tresomt 2014 Tonemester, Tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Mig og min far - hvem fanden gider klappe? 2014 Lyd DK/Dokumentarfilm
Copenhagen 2014 Lydmix U/Spillefilm
Heartless 1 2014 Foley-optagelse, Foley-klipper Tv-serie
Dreng 2013 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Spidse albuer, blødende knæ 2013 Lyddesign DK/Kort fiktion
Karrieremuligheder 2013 Tonemester DK/Eksperimentalfilm
Sentinel 2013 Lyddesign DK/Eksperimentalfilm
Natfødt 2012 Tonemester DK/Kort fiktion
My Baby The Butterfly 2012 Tonemester, Klipper DK/Kort fiktion
The Art of Crossing a Bridge 2012 Lyddesign DK/Kort fiktion
Neel 2010 Tonemester DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.