enda

Michael Aaglund

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kød & blod 2019 Klipper DK/Spillefilm
Et ægte par 2019 Klipper Tv-dokumentar
Forget Me Not 2019 Co-klipper DK/Dokumentarfilm
Q's barbershop 2019 Konsulent DK/Dokumentarfilm
Walaas Vilje 2018 Klipper DK/Dokumentarfilm
En mand drukner 2017 Klipper DK/Kort fiktion
Olegs krig - en barndom i krigens skygge 2017 Klipper DK/Dokumentarfilm
Oleg og krigen 2017 Klipper DK/Dokumentarfilm
A Man Returned 2016 Klip DK/Dokumentarfilm
Mon de kommer om natten? 2016 Klipper DK/Dokumentarfilm
Eskimo Diva 2015 Klipper DK/Dokumentarfilm
Chikara - Sumobryderens Søn 2014 Klipper DK/Dokumentarfilm
Fægtemesteren 2014 Klipper DK/Dokumentarfilm
Xenos 2014 Klipper U/Dokumentarfilm
Kampen for et frit Afrika 2013 Klipper U/Dokumentarfilm
Legends of Chima 2013 Klipper Tv-serie
Den gyldne kolibri 2012 Klip DK/Kort fiktion
A World Not Ours 2012 Klipper U/Dokumentarfilm
Ginger and Rosa 2012 Klippeassistent U/Spillefilm
MollyCam 2008 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Så ligger man der 2007 Klip DK/Kort fiktion
Verdensmesterens fald 2006 Klip DK/Kort fiktion
Et bedre sted at skyde 2003 Teknisk assistent DK/Reklamefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.