enda
Selskab

TV2 Danmark

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Før stormen 2024 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Graverne 2024 Distributionsselskab Tv-serie
Rom 2024 I samarbejde med DK/Spillefilm
De Umyndige 2023 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
Spionerne bag Skærmen 2023 I samarbejde med Tv-dokumentar
Ivalu 2023 I samarbejde med DK/Kort fiktion
Vores liv med autisme 2022 Produktionsselskab Dokumentarserie
Fædre og mødre 2022 Med støtte fra DK/Spillefilm
Organiseret vildskab 2022 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
Verden er uskarp 2022 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Resten af livet 2022 I samarbejde med DK/Spillefilm
Bamse 2022 I samarbejde med DK/Spillefilm
Rejsen til isens indre 2022 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
Fanget i et farligt forhold (Oversigt) 2021 Produktionsselskab Dokumentarserie
Smagen af sult 2021 I samarbejde med DK/Spillefilm
Nattebarn 2021 I samarbejde med U/Dokumentarfilm
Margrete den Første 2021 Med støtte fra DK/Spillefilm
Skyggen i mit øje 2021 I samarbejde med DK/Spillefilm
Volden Stopper Aldrig 1:3 2021 Produktionsselskab Dokumentarserie
Den usynlige vold 2:3 2021 Produktionsselskab Dokumentarserie
Hvorfor endte jeg i et voldeligt forhold 3:3 2021 Produktionsselskab Dokumentarserie
Skyggebarn 2021 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Kan man tænke sig rask? 2021 Producent Dokumentarserie
Rita 5 2020 Distributionsselskab Tv-serie
De forbandede år 2020 I samarbejde med DK/Spillefilm
Druk 2020 Med støtte fra DK/Spillefilm
Kemohjerne 2019 Produktionsselskab Tv-serie
Daginstitutioner bag facaden 2019 Distributionsselskab Dokumentarserie
Lykke-Per 2019 Distributionsselskab Tv-serie
Minkavlerne 2019 Distributionsselskab Tv-serie
The Cave 2019 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
Amys vilje 2019 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Fat Front 2019 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
Guds bedste børn 2019 I samarbejde med Dokumentarserie
Greyzone 2018 I samarbejde med, Distributionsselskab Tv-serie
Journal 64 2018 I samarbejde med DK/Spillefilm
Happy Ending 2018 Med støtte fra DK/Spillefilm
Kriger - Begravelsen 2018 Producent Tv-serie
Badehotellet Sæson 5 2018 Producent Tv-serie
Håbet 2018 Producent Tv-serie
Lykke-Per 2018 I samarbejde med DK/Spillefilm
De originale 2018 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Kriger (oversigt) 2018 Producent Tv-serie
Kriger - Testen 2018 Producent Tv-serie
Kriger - Krigen 2018 Producent Tv-serie
Kriger - Afhøringen 2018 Producent Tv-serie
Kriger - Rotten 2018 Producent Tv-serie
Kriger - Showdown 2018 Producent Tv-serie
Heartstone 2017 Med støtte fra DK/Spillefilm
Dan Dream 2017 Med støtte fra DK/Spillefilm
Darling 2017 Med støtte fra DK/Spillefilm
Født til fængsel? 2017 Koproducent Tv-dokumentar
Du forsvinder 2017 Med støtte fra DK/Spillefilm
Tungeskærerne 2017 Med støtte fra U/Dokumentarfilm
Rita 4 2017 Distributionsselskab Tv-serie
Norskov 2 2017 Distributionsselskab Tv-serie
Grethe 2017 Distributionsselskab Tv-serie
Tinkas juleeventyr 2017 Distributionsselskab Tv-serie
Den bedste mand 2017 I samarbejde med DK/Spillefilm
Dicte 3 2016 Distributionsselskab Tv-serie
The Model 2016 I samarbejde med DK/Spillefilm
Rosemarie og gartnerens hemmelighed 2016 I samarbejde med U/Spillefilm
Klassefesten 3 - Dåben 2016 Med støtte fra DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 I samarbejde med DK/Spillefilm
Lukas & The Aspies 2015 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Klovn Forever 2015 I samarbejde med DK/Spillefilm
Rosita 2015 I samarbejde med DK/Spillefilm
Norskov 1 2015 Koproducent Tv-serie
Massakren i Dvor 2015 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Norskov - en serie af Dunja Gry (oversigt) 2015 Distributionsselskab Tv-serie
Rita 3 2015 Distributionsselskab Tv-serie
Badehotellet 2 2015 Distributionsselskab Tv-serie
Badehotellet (oversigt) 2015 Distributionsselskab Tv-serie
Sommeren '92 2015 Med støtte fra DK/Spillefilm
Krummerne - alt på spil 2014 I samarbejde med DK/Spillefilm
Op med halen 2014 I samarbejde med Fiktionsserie
Dicte 2 2014 Distributionsselskab Tv-serie
Op med halen - Verdensstjerner 2014 I samarbejde med Tv-serie
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 I samarbejde med DK/Spillefilm
Cirkusdynastiet 2014 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
Op med halen - Første skoledag 2014 I samarbejde med Tv-serie
Rejsen til Fjerkongens Rige 2014 I samarbejde med U/Spillefilm
Op med halen - Kampvalg 2014 I samarbejde med Tv-serie
Op med halen - Australsk fodbold 2014 I samarbejde med Tv-serie
Op med halen - Bushkager 2014 I samarbejde med Tv-serie
Op med halen - Talentshowet 2014 I samarbejde med Tv-serie
I am Here 2014 I samarbejde med DK/Spillefilm
En du elsker 2014 I samarbejde med DK/Spillefilm
Steppeulven 2014 I samarbejde med DK/Spillefilm
Fasandræberne 2014 I samarbejde med DK/Spillefilm
Slottet 2014 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Antboy 2013 I samarbejde med DK/Spillefilm
Weekendfar 2013 Med støtte fra DK/Kort fiktion
Rita 2 2013 Distributionsselskab Tv-serie
Dicte 1 2013 Distributionsselskab Tv-serie
Tvillingerne & julemanden 2013 Distributionsselskab Tv-serie
Jeg taler til jer - John Kørners verden 2013 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
Sorg og glæde 2013 Med støtte fra DK/Spillefilm
Rita 1 2012 Distributionsselskab Tv-serie
Dicte (oversigt) 2012 Distributionsselskab Tv-serie
Rita (oversigt) 2012 Distributionsselskab Tv-serie
Alle for én 2011 I samarbejde med DK/Spillefilm
Den som dræber 2011 Koproducent Tv-serie
4x1 2011 Produktionsselskab Tv-serie
Blekingegade 2010 Distributionsselskab Tv-serie
Safari Europa - Netedderkop 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Safari Europa - Svale 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Safari Europa - Hugorm 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Safari Europa - Mus 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Safari Europa - Myre 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Safari Europa - Pindsvin 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Safari Europa - Ræv 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Safari Europa - Rådyr 2010 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dømt for terror 2010 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Prut og Pølle - jagten på far 2009 Produktionsselskab, Distributionsselskab Tv-serie
Lærkevej 2009 Distributionsselskab Tv-serie
Store drømme 2009 Distributionsselskab Tv-serie
Mikkel og guldkortet 2008 Distributionsselskab Tv-serie
Shadow of the Holy Book 2007 I samarbejde med U/Dokumentarfilm
Øen 2007 Distributionsselskab Tv-serie
Anna Pihl 2006 Distributionsselskab Tv-serie
Familien Teddy 2006 Distributionsselskab Tv-serie
Between a Smile and a Tear – a Tribute to the Montmartre 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Jul i Valhal 2005 Distributionsselskab Tv-serie
Daddy 2005 Produktionsselskab Tv-serie
Letters to Dear Wendy 2005 Distributionsselskab Tv-dokumentar
Timm & Gordon 2003 Distributionsselskab Tv-film
De besatte 2003 Med støtte fra DK/Dokumentarfilm
Jesus & Josefine 2003 Distributionsselskab Tv-serie
Hjerteafdelingen 2002 Distributionsselskab Tv-serie
Woyzeks sidste symfoni 2001 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sidste weekend 2001 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
D-Dag 2001 Produktionsselskab Tv-film
Den blinde maler 2000 Distributionsselskab Tv-film
Olsen bandens første kup 1999 Produktionsselskab, Distributionsselskab Tv-serie
At danse med engle 1999 Produktionsselskab, Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Ved Stillebækken 1999 Distributionsselskab Tv-serie
Store Klaus og lille Lars 1999 Distributionsselskab Tv-dokumentar
Klinkevals - Juliane 1999 Distributionsselskab Tv-serie
Det indre kaos under kontrol 1999 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Rejsekammerater 1998 Distributionsselskab, Rekvirent Tv-serie
Som vi så os selv - familiebilleder fra 50'erne 1998 Koproducent DK/Dokumentarfilm
Kongeriget 1998 Distributionsselskab Tv-serie
Brødrene Mortensens jul 1998 Distributionsselskab Tv-serie
Aqua - den amerikanske drøm 1998 Distributionsselskab Tv-dokumentar
Et hjørne af paradis 1997 Med støtte fra DK/Spillefilm
GUFOL-Mysteriet 1997 Distributionsselskab Tv-serie
Alletiders julemand 1997 Distributionsselskab Tv-serie
Strisser på Samsø 1997 Distributionsselskab Tv-serie
De hemmelige ord 1997 Koproducent DK/Dokumentarfilm
Lindknud - en landsby 1996 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Krummernes jul 1996 Distributionsselskab Tv-serie
Frikvarteret 1995 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Juletestamentet 1995 Distributionsselskab Tv-serie
Alle tiders nisse 1995 Distributionsselskab Tv-serie
Lågen i bogen 1995 Distributionsselskab Tv-serie
I malstrømmen - et portræt af Virginia Woolf 1995 Produktionsselskab, Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Flemming og Berit 1994 Produktionsselskab Tv-serie
Alletiders jul 1994 Distributionsselskab Tv-serie
Familien Danmark 1994 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
The julekalender 1993 Distributionsselskab Tv-serie
Andersens julehemmelighed 1993 Distributionsselskab Tv-serie
Jul i juleland 1993 Produktionsselskab, Distributionsselskab Tv-serie
Skibet i skilteskoven 1992 Produktionsselskab, Distributionsselskab Tv-serie
Trolderiks posthule 1992 Produktionsselskab, Distributionsselskab Tv-serie
Trolderiks Julekalender 1991 Produktionsselskab, Distributionsselskab Tv-serie
Portræt af: Lars von Trier 1991 Distributionsselskab Tv-dokumentar
Hverken Gud eller Satan 1990 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Morfar ved muffen 1990 Produktionsselskab Tv-serie
Trolderik og Nisserne 1990 Produktionsselskab, Distributionsselskab Tv-serie
Jul i den gamle trædemølle 1990 Distributionsselskab Tv-serie
Tarangambadi - Byen med de syngende bølger 1988 Producent, Rekvirent DK/Dokumentarfilm