enda

Lever Elsker Savner

Sine Skibsholt, Danmark, 2019

75 min.DK/Dokumentarfilm

En ungdomsfilm om at finde sig selv i det kaos, som kaldes livet. Men oven i det, læner Rosemaries liv sig op af en alvor, som hun er alt for ung til. Hun har nemlig fået konstateret kræft, og selvom lægerne siger, at hun bliver rask, så sætter det lange behandlingsforløb sine tydelig spor i hendes unge liv. Ikke mindst i forhold til sin mor, som kommer alt for tæt på. Rosemarie er ved at kvæles i hendes omsorg, men føler samtidig ikke at hun kan nå til sin mor, som har barrikaderet sig bag et følelsesmæssigt panser af angst for at miste sin datter. Filmen følger Rosemaries kamp for at komme videre i sit liv med skole og venner – men også for at få resten af familien til at komme videre med deres liv.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Original titel Lever Elsker Savner
Dansk titel Lever Elsker Savner
Andre titler Long, Live, Love
Instruktør Sine Skibsholt
Producer Helle Faber
Fotograf Sine Skibsholt, Ina Lindgreen
Klipper Rebekka Lønqvist
Lyd Thomas Arent
Komponist Martin Juel Dirkov
Produktionsland Danmark
Produktionsselskab Made in Copenhagen ApS
Dansk distribution TV2
Internationalt salg Made in Copenhagen ApS / Ryesgade 106A, 2. / 2100 København Ø / t +45 2623 6351 / faber@madeincopenhagen.dk / www.madeincopenhagen.dk
DFI-støtteform Konsulentstøtte

Selskaber

Produktionsselskab Made in Copenhagen ApS
Dansk distribution TV2

Instruktion

Instruktion Sine Skibsholt

Produktion

Producer Helle Faber

Foto

Fotograf Sine Skibsholt
Fotograf Ina Lindgreen

Klip

Klipper Rebekka Lønqvist

Musik

Komponist Martin Juel Dirkov

Lyd

Lyddesigner Thomas Arent

Visual effects

Visuelt koncept Mette Ohlendorff

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.