enda

Maria Klarlund

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Reformisten – den kvindelige imam 2019 Colorgrading-assistent DK/Dokumentarfilm
Forget Me Not 2019 VFX DK/Dokumentarfilm
Hjertelandet 2018 Visuelle effekter DK/Dokumentarfilm
Lykkelænder 2018 Grading DK/Dokumentarfilm
Oktoberdreng 2018 Visuelle effekter DK/Kort fiktion
Håbet bag hegnet 2016 Grading DK/Dokumentarfilm
Sorgenfri 2016 Postproduktionsassistent DK/Spillefilm
Pebbles at Your Door 2015 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Machine 2015 Colorist DK/Kort fiktion
Bad Boy Breathing 2014 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Democrats 2014 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Moon Rider 2012 Visual effects DK/Dokumentarfilm
Sort hvid dreng 2012 Online og colorgrading DK/Dokumentarfilm
Barvalo 2012 Colorgrading DK/Kort fiktion
Thors saga 2011 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Ladyboy 2011 Online og colorgrading DK/Kort fiktion
How Are You 2011 Online og colorgrading DK/Dokumentarfilm
De har solgt verdens lunger 2010 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Tankograd 2010 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Heart of Mine 2009 Grading DK/Dokumentarfilm
Weightless - a recording session with Jakob Bro 2009 Colorgrading DK/Dokumentarfilm
Ensom er noget man er for sig selv 2009 Colorgrading DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.