enda

Thomas Arent

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En helt almindelig familie 2019 Lyddesigner DK/Spillefilm
Usynligt hjerte 2019 Mixer, Lyddesign-assistent DK/Spillefilm
Engle er skabt af lys 2018 Lyddesigner U/Dokumentarfilm
Kirsebæreventyret 2018 Lyddesigner DK/Dokumentarfilm
Vi lader billedet stå et øjeblik 2017 Tonemester DK/Dokumentarfilm
En fremmed flytter ind 2017 Tonemester, Lyddesigner DK/Dokumentarfilm
Den tapre Prins Ivandoes heroiske færd 2017 Tonemester, Lyddesigner Tv-serie
Wolf and Sheep 2017 Lyddesigner, Tonemester DK/Spillefilm
Lida 2017 Lyd DK/Dokumentarfilm
Darling 2017 B-tonemester DK/Spillefilm
SIA 2015 Tonemester DK/Kort fiktion
My 2015 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Afvej 2015 Tonemester, Musikoptagelse DK/Kort fiktion
Malek Means Angel 2014 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Jeg er din 2014 Tonemester, Komponist DK/Kort fiktion
Becky's Journey 2014 Lyd DK/Dokumentarfilm
Flyvere i natten 2014 Lyddesign DK/Kort fiktion
Carl & Niels 2013 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Palma 2013 Tonemester DK/Kort fiktion
Et dukkehjem 2013 Lyddesign-assistent DK/Kort fiktion
Seksten en halv time 2013 Tonemester DK/Kort fiktion
Ride of Passage 2012 Lyddesign DK/Kort fiktion
Wing 2012 Lyddesign DK/Kort fiktion
Dem man elsker 2012 Lyd, Mixer DK/Kort fiktion
A Touch of Magic 2012 Tonemester DK/Kort fiktion
Thy som tilstand 2012 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Eddie 2011 Lyddesign U/Spillefilm
Going Nowhere 2011 Lydoptagelser DK/Kort fiktion
Jensen & Jensen 2011 Lyd DK/Spillefilm
Alle for én 2011 Toneassistent DK/Spillefilm
Malerhjerte 2010 Lyd, Lydmix DK/Kort fiktion
Til alle mine venner 2010 Lydklipper DK/Kort fiktion
Med lukkede øjne 2010 Foley-assistent DK/Spillefilm
Skynd dig hjem 2009 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.