enda

Catrine le Dous

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Prelle – Lytter til mig selv 2020 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Kina 2019 Tonemester (optagelser), Foley artist DK/Kort fiktion
Parning 2019 Tramp U/Dokumentarfilm
Selvhenter 2019 B-tonemester DK/Spillefilm
Made in Bangladesh 2019 Foley artist U/Spillefilm
Konfirmanden 2019 Foley artist DK/Kort fiktion
Før frosten 2019 Foley-optagelse DK/Spillefilm
Næste stop 2018 Tonemester, Lyddesign DK/Kort fiktion
Happy ending 2018 Foley artist DK/Spillefilm
Nyforelsket 2017 Tonemester DK/Kort fiktion
Walk with Me 2017 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Sange i solen 2017 Tonemester DK/Spillefilm
I familie 2016 Tonemester DK/Kort fiktion
Svans 2016 Tonemester DK/Kort fiktion
Sombra 2016 Foley artist DK/Kort fiktion
Pussy 2014 Lydklipper DK/Kort fiktion
Emmafilmemma 2014 Tonemester DK/Kort fiktion
Retrograde 2013 Lyd DK/Kort fiktion
All cats are grey 2013 Lyd, Mixer DK/Kort fiktion
Weekend 2011 Tonemester DK/Kort fiktion
Gemmeleg 2011 Tonemester DK/Kort fiktion
Knockturne 2010 Lydoptagelser DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.