enda

DFI/Distribution & Formidling

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
I Walk 2019 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Stemmer fra Bolivia 2005 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Min nærige lillebror 2002 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Svend Åge Madsen - at fortælle menneskene 2002 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Min fars valg 2002 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Queenas 2002 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Cotton Club girl 2002 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Legenden om Leigh Bowery 2002 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
De åbne døre 2001 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Min egen motorhest 2001 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Anne Franks rejse 2001 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
To må man være 2001 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Y - fædre og sønner 2001 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Min største gave 2001 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Glistrup 2001 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Epidemien 2001 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det stjålne alfabet 2001 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
On-line med forfædrene 2001 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Jesus Christ Airlines 2001 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den ny fattigdom 2001 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Family 2001 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Virkeligheden er altings prøve 2001 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Pigen i havnen 2001 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den væsentlige tid 2001 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Noget om det danske sygehusvæsen 2001 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kinnemor & kærligheden 2001 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Råt for usødet 2000 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dronningens gobeliner 2000 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Digter 2000 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Gå på vandet 2000 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Børges bilværksted 2000 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Lyset holder mig med selskab 2000 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Portrættet 2000 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Himmelstorm 2000 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den femte port 2000 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Rod i familien 2000 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Livet mellem husene 2000 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Pigen fra Oradour 2000 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Erik Bruhn - jeg er den samme, bare mere 2000 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Zinats store dag 2000 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Et liv på landet 2000 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Da verden kom til Jonathan 2000 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Kuppet 2000 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Slottet i Italien 2000 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Malakota - jeg er Lakota 2000 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Nonnernes Hus 2000 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ka' vi være det bekendt 2000 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Djævledansen 2000 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Respect! 2000 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Zacharias Carl Borg 2000 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Fra opium til krysantemum 2000 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Eigil Knuth - billedhugger, forfatter, polarforsker 2000 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Skygger og magi 2000 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Desi 2000 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Jeg mindes Lena Svedberg 2000 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Rumgrisen 2000 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Fodbolddrengen 2000 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dalen 1999 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Søstre 1999 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Store og små mirakler 1999 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Vanna 1999 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
De gamle mænd fra Qing Ta 1999 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Hvor regnbuen brydes 1999 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Tyl, sved og tårer 1999 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
At danse med engle 1999 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Far og jeg 1999 Distributionsselskab U/Kort fiktion
En mur af tavshed 1999 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Venter på livet 1999 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Iltmangel 1999 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Godnat 1999 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Cinéma Vérité: Øjeblikkets magi 1999 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Sort kat på sneen 1999 Distributionsselskab U/Kort fiktion
2000 1999 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Tulipannatten 1999 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Tegnedrengenes værksted 1999 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
[Mellemværende] 1999 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Tiden før øjeblikket 1999 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Tiden går 1999 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Benzin i blodet 1999 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
8 1/2 women 1999 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ovartaci - Kunstner på psykiatrisk hospital 1999 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Pigen fra månen 1999 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Tal til mig søstre! 1999 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Fyrtårnet 1999 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Lost at sea 1999 Distributionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Flâneur III: Benjamins skygge 1998 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Morgen i fyrreskoven 1998 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Gaias børn 1998 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Plads til os alle - Lys over land (7. del) 1998 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Freddie Wadling 1998 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Et menneske bliver til 1998 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Børn under jorden 1998 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
If I Give You My Humbleness, Don't Take Away My Pride 1998 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
FCK - sidste chance 1998 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Lucky people center international 1998 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Valgaften 1998 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Cowboy & Angel 1998 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Lowell hylder Kerouac 1998 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Falkens øje 1998 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Jordiske rester 1998 Distributionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Kaosmos 1998 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hjemmeside 1998 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Skilsmisse på iransk 1998 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Johannes' hjerte 1998 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kærlige hænder 1998 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Et sted ved navn Chiapas 1998 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Uffes rum 1998 Distributionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Pieces 1998 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Den magiske filmfremviser 1998 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Julias vanvid 1998 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Patrioterne 1997 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Bare en lille snak 1997 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Tilbage til livet 1997 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ene pige mod mafiaen 1997 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Deadline 1997 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Sisyfos verden 1997 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Besværgelsen 1997 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Hitler og os fra gaden 1997 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Karmas stol 1997 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Konys hær 1997 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Onsdag 1997 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Andrées forfrosne drøm 1997 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Fra øje til øre 1997 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hvad nu Bhatso? 1997 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Nåde er en underlig størrelse 1997 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Verdenspiger 2 1996 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mellem lys og skygge 1996 Distributionsselskab DK/Eksperimentalfilm
De besiddelsesløses bank 1996 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Belcanto - Björling 1996 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Belcanto - Rosvænge 1996 Distributionsselskab
Belcanto - Melchior 1996 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Krigen om vandet 1996 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Verdenspiger 1 1995 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Åbne døre 1995 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Nico Icon 1995 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
På vej mod Mars 1995 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Cellernes selvmord 1995 Distributionsselskab Antologi
Bandit queen 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
Phoolan Devi - en røverpiges oprør 1994 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Højere end himlen 1993 Distributionsselskab U/Spillefilm
16 år og aldrig kysset 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mit liv som hund 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fårö-dokument 1979 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
10 minutter ældre 1978 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Elmelundemesteren - en folkelig fortæller 1976 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Eskimo vinter: Sælfolket 1971 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Hans Scherfig 1970 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Preben Hornung 1969 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Vejen 1969 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Glasmosaik 1968 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Frustration im früen Kindesalter 1965 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Kalkmalerier 1954 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Grief 1947 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.