enda
Person

Henriette Kræmer

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Bjergene 2023 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Mr. Graversen 2022 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
An eternity of you and me 2022 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Chokoladekrigen 2022 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Boksedreng fra blokken (Oversigt) 2021 Produktionsleder Dokumentarserie
Klub kranium 2021 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Min bror, mit hjem 2021 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Boksedreng fra blokken 1:10 – Rida vil være Tyson 2021 Produktionsleder Dokumentarserie
Boksedreng fra blokken 2:10 – Rida vil ikke være med i en bande 2021 Produktionsleder Dokumentarserie
Boksedreng fra blokken 3:10 – Rida har fødselsdag 2021 Produktionsleder Dokumentarserie
Boksedreng fra blokken 4:10 – Rida bliver måske smidt ud af bokseklubben 2021 Produktionsleder Dokumentarserie
Boksedreng fra blokken 5:10 – Rida bokser sin første kamp 2021 Produktionsleder Dokumentarserie
Boksedreng fra blokken 6:10 – Rida laver en rapsang om Vollsmose 2021 Produktionsleder Dokumentarserie
Boksedreng fra blokken 7:10 – Rida møder Vollsmoses varmeste rapper 2021 Produktionsleder Dokumentarserie
Boksedreng fra blokken 8:10 – Rida bokser sin sværeste kamp 2021 Produktionsleder Dokumentarserie
Boksedreng fra blokken 9:10 – Rida er til demonstration 2021 Produktionsleder Dokumentarserie
Boksedreng fra blokken 10:10 – Vollsmose forever 2021 Produktionsleder Dokumentarserie
Skål 2021 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Q''s barbershop 2019 Klippeassistent, Produktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Lever Elsker Savner 2019 Klippeassistent, Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Det sorte kapitel 2019 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Et ægte par 2019 Produktionsassistent, Klippeassistent Tv-dokumentar
Mod, sved og tårer 2019 Produktionsleder Dokumentarserie
Den fortabte kriger 2018 Klippeassistent, Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Andrea 2016 Klipper DK/Kort fiktion