enda

Henriette Kræmer

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Boksedreng fra blokken 2021 Produktionsleder Dokumentarserie
Klub kranium 2021 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Min bror, mit hjem 2021 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Skål 2021 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Q's barbershop 2019 Klippeassistent, Produktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Lever Elsker Savner 2019 Klippeassistent, Postproduktionskoordinator DK/Dokumentarfilm
Det sorte kapitel 2019 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Et ægte par 2019 Produktionsassistent, Klippeassistent Tv-dokumentar
Mod, sved og tårer 2019 Produktionsleder Dokumentarserie
Den fortabte kriger 2018 Klippeassistent, Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Andrea 2016 Klipper DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.