enda

Martin Juel Dirkov

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Charmøren 2018 Komponist DK/Spillefilm
Holiday 2018 Komponist DK/Spillefilm
Shelley 2016 Komponist DK/Spillefilm
Machine 2015 Lyddesign DK/Kort fiktion
Det han gjorde 2015 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Rodløs 2014 Musik DK/Kort fiktion
Forsøget 2014 Komponist, Lydefterarbejde DK/Dokumentarfilm
Min Bror 2013 Musik DK/Kort fiktion
Flokken 2013 Musik DK/Kort fiktion
Mig Thai 2013 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Matar Extraños 2013 Lyddesign DK/Dokumentarfilm
Pine Ridge 2013 Lyd DK/Dokumentarfilm
Fucking tøs 2012 Musik DK/Kort fiktion
Ballerina 2012 Komponist DK/Dokumentarfilm
A practician, a prophet & a poor wretched soul 2012 Lyd DK/Dokumentarfilm
Pendlerkids 2012 Lydoptagelser Tv-serie
Den lille isbryder 2011 Musik, Tonemester DK/Dokumentarfilm
Noter fra kælderen 2011 Musik, Tonemester DK/Kort fiktion
Min min 2011 Lydefterarbejde DK/Dokumentarfilm
Heavy heads 2010 Piotr, Musik, Lyd DK/Kort fiktion
Thorshammer 2010 Musik DK/Kort fiktion
Baba 2010 Lyd DK/Dokumentarfilm
The gentlemen 2009 Tonemester DK/Dokumentarfilm
Curtains 2006 Lyd, Musik DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.