enda

Rikke Tambo Andersen

(1985 - )

Producer. Født 23/5 1985. Har en Bachelor i Film- og Medievidenskab fra Københavns Universitet og en Master i Management of Creative Business Processes. Uddannet fra producerlinjen på den alternative filmskole Super16 i 2016.

Tambo Andersen har både produceret spille-, kort- og dokumentarfilm. I sin tid på Super16 stod hun bl.a. bag kortfilmen 'Emmafilmemma' (2014) og de to afgangsspillefilm 'Kærester' (2016) og 'Aqua mamas' (2016). Siden har hun været en del af produktionen på de to dokumentarfilm 'Xenia' (2016) og 'Stay Behind - Min farfars hemmelige krig' (2017).
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den nat vi faldt 2018 Producer DK/Dokumentarfilm
Lykkelænder 2018 Producer DK/Dokumentarfilm
The Raft 2018 Produktionskoordinator U/Dokumentarfilm
Stay Behind - Min farfars hemmelige krig 2017 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Aqua Mamas 2016 Producer DK/Kort fiktion
Kærester 2016 Producer DK/Spillefilm
My Tokyo Fairytale 2016 Producer DK/Dokumentarfilm
Livø 2016 Producer DK/Kort fiktion
Xenia 2016 Produktion DK/Dokumentarfilm
Svans 2016 Producer DK/Kort fiktion
Emmafilmemma 2014 Producer DK/Kort fiktion
Forhandleren 2014 Klippeassistent, Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
For livet 2013 Producer DK/Kort fiktion
Under den samme himmel 2013 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
De udvalgte 2013 Produktionsassistent DK/Dokumentarfilm
Vilde piger 2012 Klippeassistent, Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Frøken Mærkværdig og karrieren 2011 Stemme U/Kort fiktion
Før stormen 2011 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Til alle mine venner 2010 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Min bedste fjende 2010 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Sangen 2009 Fotografassistent DK/Kort fiktion
Zoomerne 2009 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Profetia 2009 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.