enda

Claes Ljungmark

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bedrag 1 2016 P Tv-serie
Bedrag 2 2016 P Tv-serie
Kvinden i buret 2013 Larsson DK/Spillefilm
Rendezvous i Kiruna 2012 Le commisaire Stig Eriksson U/Spillefilm
En rationel løsning 2011 Sven-Erik Byström U/Spillefilm
Før stormen 2000 Johan Sander U/Spillefilm
Ondt blod 1996 Svensk cafeteriagæst DK/Spillefilm
De største helte 1996 Hotel manager DK/Spillefilm
Grænsen 1995 Lærer DK/Kort fiktion
Joker 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.