enda

Claire Ross-Brown

(1972 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Friheden 2018 Diane Tv-serie
Det andet liv 2014 Medvirkende DK/Spillefilm
The Stranger Within 2013 Jane DK/Spillefilm
Sølvtråd 2013 Clairvoyant DK/Spillefilm
Tour de Force 2010 Naomi DK/Spillefilm
Tony Venganza 2010 Jade DK/Spillefilm
The Horror Vault 2008 Julia Herrington DK/Spillefilm
Pistoleros 2008 Michelle DK/Spillefilm
Blå mænd 2008 Tine DK/Spillefilm
Den sorte pimpernel 2007 Medvirkende DK/Spillefilm
Common wealth 2005 Kvinden DK/Kort fiktion
Klovn 2005 Claire Tv-serie
Far from China 2001 Selena U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.