enda

Claus Lauritzen

(1966 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mødregruppen 2019 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Gælden 2017 Tonemester DK/Spillefilm
MGP Missionen 2013 Belysningsassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Blodbrødre 2013 Lydoptagelser DK/Kort fiktion
Den som elsker 2012 Belyser DK/Kort fiktion
Med lukkede øjne 2010 Tonemester DK/Spillefilm
Broderskab 2010 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Nuummioq 2009 Co-producer U/Spillefilm
Det perfekte kup 2008 Lyd DK/Spillefilm
Adams æbler 2005 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Linien 1993 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.