enda

Clive Owen

(1964 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Valerian and the City of a Thousand Planets 2017 Medvirkende U/Spillefilm
The Confirmation 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Words and Pictures 2013 Jack Marcus U/Spillefilm
Hemingway & Gellhorn 2012 Medvirkende Tv-film
Killer elite 2011 Spike U/Spillefilm
The International 2009 Louis Salinger U/Spillefilm
Duplicity 2009 Ray Koval U/Spillefilm
The International 2009 Medvirkende U/Spillefilm
Shoot 'Em Up 2007 Smith U/Spillefilm
Elizabeth: The Golden Age 2007 Sir Walter Raleigh U/Spillefilm
Children of men 2006 Theo Faron U/Spillefilm
Inside Man 2006 Dalton Russell U/Spillefilm
Afsporet 2005 Charles Schine U/Spillefilm
Kong Arthur 2004 Arthur U/Spillefilm
Beyond Borders 2003 Nick Callahan U/Spillefilm
Bent 1997 Medvirkende U/Spillefilm
Century 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Med lukkede øjne 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.