enda

Craig Armstrong

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den store Gatsby 2013 Musik U/Spillefilm
In time 2011 Musik U/Spillefilm
Wall Street: Money never sleeps 2010 Musik U/Spillefilm
Neds 2010 Musik U/Spillefilm
The Incredible Hulk 2008 Musik U/Spillefilm
Elizabeth: The Golden Age 2007 Musik U/Spillefilm
World Trade Center 2006 Musik U/Spillefilm
Ray 2004 Musik U/Spillefilm
Love Actually - Kald det kærlighed 2003 Musik U/Spillefilm
Magdalene søstrene 2002 Musik U/Spillefilm
Moulin Rouge! 2001 Musik U/Spillefilm
Kiss of the dragon 2001 Musik U/Spillefilm
Metropollination 2001 Musik DK/Kort fiktion
The Bone Collector 1999 Manus, Musik U/Spillefilm
Orphans 1998 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.