enda

Daniel C. McFadden

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Divergent Series: Allegiant 2016 Stillfotograf U/Spillefilm
The Nice Guys 2016 Stillfotograf U/Spillefilm
The Founder 2016 Stillfotograf U/Spillefilm
Alvin og de frække jordegern - på farten 2015 Stills U/Spillefilm
Whiplash 2014 Stills U/Spillefilm
The Purge 2013 Stills U/Spillefilm
Don Jon 2013 Stills U/Spillefilm
Paranormal activity 3 2011 Stills U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.