enda

Daniel Kragh-Jacobsen

(1986 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Næste stop 2018 Instruktion DK/Kort fiktion
Sangen 2009 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Implosion 2009 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Megaheavy 2009 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Album 2008 Fyr fra bofællesskab #1 Tv-serie
Rejsen 2005 Instruktion DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.