enda

Danny DeVito

(1944 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dumbo 2019 Stemme U/Spillefilm
Wiener-Dog 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Solitary Man 2009 Medvirkende U/Spillefilm
Be Cool 2005 Produktion U/Spillefilm
Men så kom Polly 2004 Producer U/Spillefilm
Death to Smoochy 2002 Instruktion
Kuppet 2001 Mickey Bergman U/Spillefilm
Smid Mona i floden 2000 Politiinspektør Wyatt Rash U/Spillefilm
Høj cigarføring 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Man on the moon 1999 George Shapiro, Produktion U/Spillefilm
Out of sight 1998 Producer U/Spillefilm
Herkules 1997 Philoctetes (org. version) U/Spillefilm
Matilda 1996 Instruktion, Harry Wormwood, Producer U/Spillefilm
Bill Rago 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Reality Bites 1994 Producer U/Spillefilm
Hoffa 1992 Instruktion, Medvirkende, Producer U/Spillefilm
Batman vender tilbage 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Andre folks penge 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Tvillinger 1988 Vincent Benedict U/Spillefilm
Smid mor af toget 1987 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Højt på strå 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Hvem snører hvem? 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Jagten på Nilens juvel 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Nu går den vilde skattejagt 1984 Medvirkende U/Spillefilm

Som Danny De Vito

Title År Funktion Category
Freedom writers 2007 Produktion U/Spillefilm
Reno 911!: Miami 2007 Produktion U/Spillefilm
Erin Brockovich 2000 Produktion U/Spillefilm
Junior 1994 Medvirkende U/Spillefilm
The war of the Roses 1989 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Plattenslagerne 1987 Medvirkende U/Spillefilm
My little pony filmen 1986 Stemme U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.