enda

Danny Elfman

(1953 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hr. Peabody & Sherman 2014 Musik U/Spillefilm
Oz: The Great and Powerful 3D 2013 Musik U/Spillefilm
Skovens hemmelige rige 2013 Musik U/Spillefilm
American Hustle 2013 Musik U/Spillefilm
The Unknown Known 2013 Musik U/Dokumentarfilm
Dark shadows 2012 Musik U/Spillefilm
Men in Black 3 2012 Musik U/Spillefilm
Hitchcock 2012 Musik U/Spillefilm
Silver Linings Playbook 2012 Musik U/Spillefilm
Promised Land 2012 Musik U/Spillefilm
Frankenweenie 2012 Komponist U/Spillefilm
Real steel 2011 Musik U/Spillefilm
The wolfman 2010 Musik U/Spillefilm
Alice i Eventyrland 2010 Musik U/Spillefilm
The Next Three Days 2010 Musik U/Spillefilm
Milk 2009 Musik U/Spillefilm
Terminator Salvation 2009 Musik U/Spillefilm
Taking Woodstock 2009 Musik U/Spillefilm
Wanted 2008 Musik U/Spillefilm
Hellboy 2: The Golden Army 2008 Musik U/Spillefilm
Min skøre familie Robinson 2007 Musik U/Spillefilm
The Kingdom 2007 Musik U/Spillefilm
Nacho libre 2006 Musik U/Spillefilm
Charlottes tryllespind 2006 Musik U/Spillefilm
Corpse bride 2005 Musik U/Spillefilm
Charlie og chokoladefabrikken 2005 Musik U/Spillefilm
Spider-Man 2 2004 Musik U/Spillefilm
Hulk 2003 Musik U/Spillefilm
Big Fish 2003 Musik U/Spillefilm
Spider-Man 2002 Musik U/Spillefilm
Men in Black II 2002 Musik U/Spillefilm
Den røde drage 2002 Musik U/Spillefilm
Chicago 2002 Musik U/Spillefilm
Planet of the Apes 2001 Musik U/Spillefilm
Spy Kids 2001 Musik U/Spillefilm
Family Man 2000 Musik U/Spillefilm
Livstegn 2000 Musik U/Spillefilm
Hvor lykken er 1999 Musik U/Spillefilm
Sleepy Hollow 1999 Musik U/Spillefilm
Instinct 1999 Musik U/Spillefilm
En simpel plan 1998 Musik U/Spillefilm
Civil Action 1998 Musik U/Spillefilm
Men in Black 1997 Musik U/Spillefilm
Dead presidents 1997 Musik U/Spillefilm
Good Will Hunting 1997 Musik U/Spillefilm
Disney's Flubber 1997 Musik U/Spillefilm
Mars attacks! 1996 Musik U/Spillefilm
Ekstreme metoder 1996 Musik U/Spillefilm
Mission: Impossible 1996 Musik U/Spillefilm
To Die For 1995 Musik U/Spillefilm
Dolores Claiborne 1995 Musik U/Spillefilm
Sommersby 1993 Musik U/Spillefilm
The Nightmare Before Christmas 1993 Musik, Stemme U/Spillefilm
Batman vender tilbage 1992 Musik U/Spillefilm
Army of darkness 1992 Musik U/Spillefilm
Dick Tracy 1990 Musik U/Spillefilm
Darkman 1990 Musik U/Spillefilm
Nightbreed - Nattens yngel 1990 Musik U/Spillefilm
Edward Saksehånd 1990 Musik U/Spillefilm
Batman 1989 Musik U/Spillefilm
Midnight run 1988 Musik U/Spillefilm
Beetlejuice 1988 Musik U/Spillefilm
Scrooged 1988 Musik U/Spillefilm
Op og bestå, drenge! 1987 Musik U/Spillefilm
Fantastiske fortællinger 1987 Musik Tv-film
Back to school 1986 Musik U/Spillefilm
Pee Wee's big adventure 1985 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.