enda

Dariusz Steiness

(1966 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De vildfarne 2016 Instruktion, Manusforfatter, Klipper DK/Spillefilm
Antichrist 2009 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Manderlay 2005 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Dommeren 2005 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
Charlie Butterfly 2002 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Lyset over Månen 1989 Foto DK/Kort fiktion

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Publikumspris 2002 Mannheim-Heidelberg, Int. Film Festival 2002 Charlie Butterfly
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Mannheim-Heidelberg, Int. Film Festival 2002-11-07 Charlie Butterfly
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.