enda

David Ayer

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Suicide Squad 2016 Instruktion U/Spillefilm
Sabotage 2014 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Fury 2014 Instruktion U/Spillefilm
End of watch 2012 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Street Kings 2008 Instruktion U/Spillefilm
Harsh Times 2005 Instruktion
Dark blue 2003 Manus U/Spillefilm
S.W.A.T. - Politiets eliteenhed 2003 Manus U/Spillefilm
The Fast and the Furious 2001 Manus U/Spillefilm
Training Day 2001 Manus U/Spillefilm
U-571 2000 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.