enda

David Bowie

(1947 – 2016)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Basquiat 1996 Andy Warhol U/Spillefilm
Labyrinten til troldkongens slot 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Absolute beginners 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Hunger 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Merry Christmas, Mr. Lawrence 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Kun en gigolo 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Manden, som kom ned på jorden 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Ziggy Stardust and the spiders 1973 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.