enda

David C.H. Østerbøg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Julemandens datter 2018 Producer DK/Spillefilm
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Producer DK/Spillefilm
Hedensted High 2015 Producer Tv-serie
Limbo 2011 Producer Tv-serie
Mille 2009 Producer Tv-serie
Isa's stepz 2008 Producer Tv-serie
In Transit 2005 Konsulterende producer DK/Kort fiktion
Mit land Zion 2004 Produktion DK/Dokumentarfilm
Bokseren 2003 Producer DK/Kort fiktion
Ulykken 2003 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Araki - The Killing of a Japanese Photographer 2002 Produktion DK/Kort fiktion
Postkort fra Mars 2001 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Skjulte spor 2000 Location manager Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.