enda

David Dobkin

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Dommeren 2014 Instruktion U/Spillefilm
Hvis jeg var dig 2011 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Fred Claus 2007 Instruktion U/Spillefilm
Mr. Woodcock 2007 Producer U/Spillefilm
Wedding Crashers - Unrated Version 2005 Instruktion
Wedding crashers 2005 Instruktion U/Spillefilm
Shanghai knights 2003 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.