enda

David Heyman

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Gravity 2013 Producer U/Spillefilm
Harry Potter og dødsregalierne - del 2 2011 Producer U/Spillefilm
Drengen i den stribede pyjamas 2008 Producer U/Spillefilm
Yes Man 2008 Producer U/Spillefilm
I Am Legend 2007 Produktion U/Spillefilm
Harry Potter og Fønixordenen 2007 Producer U/Spillefilm
Harry Potter og fangen fra Azkaban 2004 Producer U/Spillefilm
Harry Potter og hemmelighedernes kammer 2002 Producer U/Spillefilm
Harry Potter og de vises sten 2001 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.