enda

David Katznelson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Herrens veje 2 2018 Fotograf Tv-serie
Hjertestart 2017 Fotograf U/Spillefilm
Herrens veje 1 2017 Fotograf Tv-serie
Byen ved verdens ende 2011 Foto DK/Dokumentarfilm
Hold om mig 2010 Foto, Stills DK/Spillefilm
Øje-blink 2003 Foto DK/Kort fiktion
Forbrydelse og straf i Grønland 2002 Manus, Produktion, Foto, Stills DK/Dokumentarfilm
Passing by 2001 Foto DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Tel Aviv Docaviv Int. Documentary Film Festival 2004-04-01 Forbrydelse og straf i Grønland
Lübeck, Nordische Filmtage 2003-10-30 Forbrydelse og straf i Grønland
Göteborg International Film Festival 2003-01-24 Forbrydelse og straf i Grønland
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.