enda

David Moritz

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De frivillige 2019 Grafik DK/Spillefilm
Beautiful Creatures 2013 Klip U/Spillefilm
Det' indviklet 2010 Klip U/Spillefilm
Imagine that 2009 Klip U/Spillefilm
Freedom writers 2007 Klip U/Spillefilm
P.S. I love you 2007 Klip U/Spillefilm
Elizabethtown 2005 Klip U/Spillefilm
Livet i havet 2004 Klip U/Spillefilm
Sleep with me 1994 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.