enda

David Rue

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den døde soldat 2019 Klipper DK/Dokumentarfilm
Far til fire i solen 2018 Klipper DK/Spillefilm
Far til fire på toppen 2017 A-klipper DK/Spillefilm
Far til fires vilde ferie 2015 A-klipper DK/Spillefilm
Et farligt sind 2014 Klipper DK/Dokumentarfilm
MGP Missionen 2013 Klipper, Trailer-klipper DK/Spillefilm
Noma på kogepunktet 2008 Klipper DK/Dokumentarfilm
Sidste stop Forchhammersvej 2007 Klipper DK/Dokumentarfilm
Jul i verdensrummet 2006 Klip Tv-serie
Skymaskinen 2000 Klip DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.