enda

David Stiven

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Shopping 1993 Klip U/Spillefilm
Darkman 1990 Klip U/Spillefilm
Crocodile Dundee II 1988 Klip U/Spillefilm
Crocodile Dundee 1986 Klip U/Spillefilm
Special Force 1982 Klip
Special force 1982 Klip U/Spillefilm
Mad Max 2 1981 Klip U/Spillefilm
Junglekrigens hårde halse 1981 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.