enda

Denise Kræmer Jacobsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Før frosten 2019 Grip DK/Spillefilm
Liv(e) 2015 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Heartless 2 2015 Grip Tv-serie
En chance til 2015 Grip-assistent DK/Spillefilm
Når dyrene drømmer 2014 Belysningsassistent, Prelight DK/Spillefilm
Afterparty 2013 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Et dukkehjem 2013 Grip-assistent DK/Kort fiktion
Rytteriet II 2013 Clapper/loader Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.